GPS – klocka för barn Cmee 1C

Cmee 1C är en vidareutveckling på vår storsäljare TD-02. Vi har gjort denna modell stänktåliguppdaterat den med en större display, 1,3 tum istället för tidigare 1,22. Det gör att menyer och siffror syns bättre. Vidare har vi uppdaterat färgerna till ljusblå och ljusrosa. Klockan är stabil och använder GPS, A-GPS och LBS för lokalisering. Vid GPS-signal visar klockan position med fem meter felmarginal.

Cmee 1C är inte bara en GPS-klocka. Den fungerar även som en mobilklocka. Det innebär att klockan är utrustad med ett Micro SIM-kort och kan således användas som en helt vanlig mobiltelefon. Perfekt om man vill ringa till sitt barn eller om barnet vill ha kontakt med mamma eller pappa. Klockan kan spara upp till tio stycken telefonnummer samt treprioriterade SOS-nummer. Dessa SOS-nummer ringer klockan upp i turordning om barnet trycker in SOS-knappen i minst tre sekunder. Klockan skickar även ett SMS till dessa nummer om man så önskar.

Övriga funktioner i klockan är chat-funktion, via röstmeddelande från klockan eller text/röst till klockan. Telefonbok, vibration, tyst-läge, stör ej, tre stycken individuella alarm, lägg till vän om man har en annan kompis att kommunicera med eller syskon? Trygghetszon, historik upp till 30 dagar, SMS-varningar, meddelande om avtagen klocka, stegräknare, med mera. Menyspråk på svenska, engelska, tyska, norska, finska, danska med flera.

Säkerheten är extremt viktig för oss. Tillskillnad från alla andra liknande produkter har vi egenutvecklad APP och egen dedikerad server för just GPS-klockor. Detta innebär att vi har full kontroll på personuppgifter och säkerheten kring produkten. Vidare har vi lagt energi på klockans mjukvara att vara säker och spärrat funktioner som att styra den via SMS, inga synliga ID-nummer och framförallt är klockan CE-märkt vilket betyder att den klarar kraven som finns på strålning. Välj våra Cmee-klockor för bästa tänkbara GPS-klocka till ditt barn. Endast det bästa är gott nog när det gäller barn och säkerhet!

Ladda ned produktblad här