GPS – klocka för barn Cmee 2C

Cmee 2C har snabbt blivit vår bäst säljande GPS-klocka. Dels för att den är fullmatad med bra funktioner och snygg design. Cmee 2C är helt vattentät. IP-67. Den har även en 1.3 tums HD-skärm, ”analog” klocka samt en kamera som kan ta bilder från appen. Dessutom har vi släppt den i tre populära färger, ljusblå, ljusrosa samt vår egen blacka edition, svart. Vi har utvecklat mjukvaran med fokus på säkerhet, blockerad från SMS-styrning, inga synliga ID-nummer för kapning. Vidare har vi snyggat till användargränssnittet och gjort de mindre ”barnsliga” för att passa ett bredare spann på ålder. Den svarta kan till och med användas av vuxna utan problem.

Givetvis är vår GPS-klocka Cmee 2C kopplad till vår egen server och APP. Via Cmee APP kan klockan lokaliseras via karta och alla inställningar sköts från app. Detta gör att klockan är enkel att använda. Appen är gratis att ladda ned och använda till våra Cmee-klockor. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera appen och hela tiden göra den bättre. App och klocka är dessutom sammankopplade via vår egen server, vilket innebär att ingen känsliga data delas till tredje part och vi har full kontroll på säkerhet och funktion.

Funktioner i Cmee 2C är bland andra, Telefon, telefonbok, kamera, matematikspel, chat, lägga till vän, stegräknare, SOS. Tillsammans med appen finns det möjlighet till ännu fler funktioner som, Trygghetszon, alarm, stör ej, position, hitorik upp till 30 – dagar, SMS varningar, skicka beröm, ljudlös (ej vibration) med flera.

Självklart är Cmee 2C CE-märkt och har tydlig och bra manual. Enkel att komma igång med och rolig att använda för barn och föräldrar. En kanonbra produkt på alla sätt. Gör som många av våra kunder, välj Cmee 2C om du funderar på en GPS-klocka till ditt eller dina barn, eller någon vuxen du vill ha koll på.

Ladda ned produktblad här